Fractie SAM – Universiteitsraad

Fractie SAM zet zich ieder jaar met volle kracht in om de belangen van alle studenten van Tilburg University zo goed en snel mogelijk te behartigen. Binnen de Universiteitsraad spelen, zoals de naam al zegt, zaken een rol die universiteitsbreed van belang zijn. Hierbij valt te denken aan verbouwing/nieuwbouw van gebouwen zoals de bibliotheek, het cateringbeleid van de universiteit, de opzet van onderwijsprogramma’s, grote projecten met betrekking tot de introductieperiode of studentenadministratie, de begroting en het aanstellen van bestuurders. Hiermee onderscheidt de Universiteitsraad zich dan ook van de faculteitsraad, waar faculteitsgerelateerde zaken een rol spelen.

In de huidige vorm bestaat Fractie SAM alweer 21 jaar. Door deze geschiedenis zijn er een hoop zaken waarmee SAM zich profileert, daarnaast zijn er natuurlijk de lopende zaken waarnaar altijd met een kritische blik wordt gekeken vanuit het oogpunt van de studenten.

SAM zal dit jaar weer de Nacht der Professoren organiseren, gedurende dit evenement zullen professoren van Tilburg University plaatjes draaien voor het goede doel. We hopen hiermee de binding tussen studenten en docenten te versterken.

Mocht je ideeën hebben om Tilburg University te verbeteren of vragen hebben over Fractie SAM, kom gerust eens langs op onze kamer E 206, of stuur een mail naar info@nullfractiesam.nl.

 

www.fractiesam.nl